Transport Colete Germania-Romania

Dragă client,
-Vă recomandăm cu căldură să plasați comenzile cu cel puțin 3-4 zile înainte de data ridicarii. Această perioadă ne va oferi timpul necesar pentru a pregăti și organiza expedierea.
-În cazul în care comanda este plasată cu un termen mai scurt, există posibilitatea ca nu vom putea garanta ridicarea 
coletului/elor la data solicitată.
-Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. 

 

Informații detaliate privind procesul de ridicare și livrare a coletelor dvs.
→ Ridicăm gratuit pachetele direct de la adresa dumneavoastră.
→ Economisiți timp și cheltuieli suplimentare.
→ Tarife convenabile de 1,50 € / Kg pentru fiecare buzunar.

Pentru ridicarea/livrarea în Sudul Germaniei / Austria:
a.) Ultima comandă pentru săptămâna în curs este joi ora 12:00. Comenzile introduse joi după ora 12:00 vor fi înregistrate automat pentru cursa următoare. Detalii suplimentare sunt disponibile la telefon.
b.) Rutele de ridicare/livrare se stabilesc exclusiv în ziua de joi după ora 12:00 de către reprezentanții Heber Transporte, din acest motiv pot apărea schimbări ale zilelor față de cele menționate pe site.
c.) Ziua și intervalul de timp pentru ridicarea/livrarea coletelor se comunică prin WhatsApp. În cazul în care nu ați primit un mesaj pe WhatsApp, vă rugăm să sunați cu 1-2 zile înainte de data comenzi la unul dintre numerele de telefon afișate mai jos. Programarea pentru ridicare/livrare la o oră fixă nu este posibilă.

Ridicarea/livrarea coletelor se va face în fața casei/blocului, în zona pietonală unde permite oprirea mașinii. Dacă nu este permisă/posibilă oprirea în fața casei/blocului expeditor/destinatar, va trebui să mergeți acolo unde poate opri mașina.

Pentru ridicarea/livrarea în România (aproape toate localitățile):
d.) Ultima comandă pentru săptămâna în curs este luni ora 12:00.
e.) Rutele de ridicare/livrare se stabilesc exclusiv în ziua de luni după ora 12:00, din acest motiv pot apărea schimbări ale zilelor față de cele menționate pe site.
f.) Ridicarea/livrarea coletelor se va face cu apel telefonic în prealabil, în intervalul stabilit de șofer și ruta acestuia. Aceasta poate fi la orice oră din 24 de ore, începând de luni seara până miercuri. Programarea pentru ridicare/livrare la o oră fixă nu este posibilă.

Ridicarea/livrarea coletelor se va face în fața casei/blocului, în zona pietonală unde permite oprirea mașinii. Dacă nu este permisă/posibilă oprirea în fața casei/blocului expeditor/destinatar, va trebui să mergeți acolo unde poate opri mașina.

Relația România → Austria → Sudul Germaniei:
Ultima comandă pentru săptămâna în curs este luni ora 12:00.

Asigurăm 100% siguranță și ridicare/livrare la timp, demonstrând astfel seriozitatea noastră.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați utilizând numerele de telefon afișate mai jos:
Tel: +40 766 - 491 901
Tel: +40 724 - 149 414

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem aici pentru orice întrebări sau solicitări suplimentare.
Cu sinceritate,


  

Colete Romania, Colete Germania